Luminița Jivan: „Rezultatul de astăzi nu ne demotivează și nu ne descurajează!” Ioan Popa: „Indiferent cu cine votăm, trebuie să nu uităm să ne sprijinim pe noi înșine întotdeauna.”


Klaus Iohannis a câștigat alegerile și în județul Caraș-Severin, fiind votat de 56,52% dintre cărășeni, un scor mai mic cu 7% decât cel obținut la nivel național (63,17%). 43,48% dintre cărășeni au optat pentru Viorica Dăncilă, peste scorul obținut de social-democrată la nivel național de 36,81%.
Chiar dacă au pierdut alegerile în Caraș-Severin, social-democrații nu își pierd nădejdea. De altfel scorul obținut de PSD în Banatul de munte este cu aproape 7 procente peste scorul obținut la nivel național 43,48% față de 36,81%. Liderul filialei cărășene a Partidului Social Democrat, Luminița Jivan a spus că rezultatul alegerilor prezidenţiale nu îi descurajează pe social-democraţi, ci îi motivează, iar Partidul Social Democrat va continua să lupte pentru binele fiecărui român.
Rezultatul de astăzi nu ne demotivează și nu ne descurajează! Dimpotrivă, Partidul Social Democrat va continua să lupte pentru binele fiecărui român. În ciuda rezultatului de azi suntem optimiști. Am pierdut o bătălie, nu întreg războiul, așa că ne vom încărca cu forțe proaspete pentru a dovedi românilor, în continuare, că merită o schimbare și că noi mereu am acționat având în inimă și în suflet interesele oamenilor. Ne așteaptă, oricum, o perioadă încărcată: urmează alegerile locale și mai apoi cele pentru Parlamentul României, urmează încă două scrutinuri în care putem schimba traiectoria acestei țări, în care putem spune „stop” austerității și furiei între oameni. Noi, atât eu cât și colegii mei social-democrați din Caraș-Severin, vom munci și vom lupta în continuare ca interesele și drepturile oamenilor să fie respectate și vom munci în continuare ca România să redevină acasă”, a declarat președintele PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan.
În tabăra liberalilor, încă din momentul alegerilor primarul Reșiței, Ioan Popa, a făcut apel la unitate și solidaritate, sperând ca divergențele politice și electorale să nu îi despartă pe reșițeni care ar trebui să se axeze pe proiecte și valori importante pentru întreaga comunitate.
„Aș vrea să transmit un mesaj pentru reșițeni, în primul rând: indiferent cu cine votăm, trebuie să nu uităm să ne sprijinim pe noi înșine întotdeauna. Trebuie să sprijinim curajul împotriva fricii, să sprijinim munca împotriva lenei, să sprijinim cultura, să sprijinim învățământul. Trebuie să ne sprijinim pe noi înșine. Sper ca reșițenii să înțeleagă că orașul în care trăim este într-o schimbare și să contribuie fiecare la schimbarea lui. Să nu ne așteptăm de la alții prea mult, să ne așteptăm în primul rând de la noi înșine“, a declarat, primarul Reșiței Ioan Popa.
În Caraş-Severin, prezenţa la vot a fost, la acest tur de scrutin ale alegerilor prezidenţiale, de 46,12%,

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *