Câte operaţii estetice a avut Marilyn Monroe

 

Dosarele medicale ale actriţei Marilyn Monroe, scoase spre vânzare la sfârşitul anului trecut la o licitaţie organizată de casa Julien’s Auctions în cartierul Beverly Hills din Los Angeles, au dezvăluit faptul că artista americană a efectuat mai multe operaţii estetice.

Dosarele conţin mai multe radiografii ale feţei actriţei şi mai multe buletine medicale care oferă detalii despre operaţiile suferite de aceasta.

„Zvonurile despre operaţiile estetice suportate de Marilyn Monroe continuă să fascineze publicul” şi rămân învăluite în „mister”, se afirmă într-un comunicat emis de casa organizatoare.

Dosarele „înlătură dubiile despre acele intervenţii medicale şi oferă noi detalii despre operaţiile care au transformat-o pe Marilyn Monroe într-o epocă în care chirurgia estetică nu era o practică populară”, se afirmă în acelaşi comunicat.

Graţie acestor documente s-a aflat că vedeta americană a suportat o intervenţie la nivelul bărbiei şi o alta la nas încă din 1950, pe când avea doar 24 de ani.

Dosarele medicale au dezvăluit, totodată, faptul că Marilyn Monroe a suportat un avort spontan din cauza unei sarcini extrauterine, în 1957, la New York.

Ultimul dosar este datat din 7 iunie 1962, cu două luni înainte de moartea actriţei. El descrie o căzătură suportată de vedeta americană în casa ei, care i-a cauzat un hematom şi o mică fractură la nivelul nasului.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *