Mărșăluitorii reșițeni încep lupta pentru medalii! Cetatea Băniei găzduiește sâmbătă Campionatul Național de Marș

După o pregătire asiduă în cantonamente desfășurate în țară și peste hotare, mărșăluitorii reșițeni sunt gata pentru primul examen oficial al anului. În weekend, 11 atleți de top de la CS Universitatea și CSM Reșița vor participa la Naționalele de marș de la Craiova.
Concentrați anul acesta pe calificarea la Olimpiada japoneză, Narcis Mihăilă și Marius Cocioran au tras tare în cantonamentul din Portugalia, în vreme ce colegii de la CSU și CSM Reșița s-au pregătit la Buziaș pentru alte concursuri majore, interne și internaționale. Stagiul de pregătire din Portugalia a fost coordonat de antrenorul Octavian Măzăran, iar sportivii de la Buziaș au fost pregătiți de tehnicianul Gheorghe Ardeleanu. Cu toții au revenit săptămâna aceasta în urbea de pe Bârzava, de unde delegația reșițeană pleacă astăzi spre Craiova. Cetatea Băniei va găzdui în weekend Campionatul Național de 20 de km.


„Cluburile sportive Universitatea și Municipal vor participa cu 11 sportivi la Naționalele de iarnă de la Craiova. Vom intra în competiție atât la individual, seniori și tineret, cât și pe echipe. La seniori, echipa CSM Reșița va fi formată din Marius Cocioran, Narcis Mihăilă și Atila Balogh, iar de la CSU Reșița vom avea o echipă de tineret compusă din Ionuț Pleșu, Samuel Poliță și Remus Rădoi. De asemenea, vom intra în competiție cu o echipă de senioare CSU Reșița formată din Mihaela Pușcașu, Lăcrămioara Căruceriu și Loredana Cocoș. În plus, vom mai avea două reprezentante la individual, Ana Rodean și Mihaela Acatrinei, sportive care au dublă legitimare CS Universitatea – CS Unirea Alba Iulia. Sperăm ca și de această dată să ne îndeplinim obiectivele și să aducem un număr cât mai mare de medalii pentru orașul nostru”, a declarat Octavian Măzăran, directorul Clubului Sportiv Universitatea Reșița.
Atleții și antrenorii reșițeni au plecat astăzi la amiază spre Craiova. Campionatul Național de Marș pe timp de iarnă va avea loc sâmbătă în Cetatea Băniei, primul start urmând să se dea la ora 10.00.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *