Mieii își așteaptă cumpărătorii


A început sacrificarea și vânzarea mieilor de Paște în centrele autorizate temporar din Caraș-Severin. În Piața Reșița Nord, kilogramul de carne de miel se vinde cu 25 de lei, la fel ca anul trecut, însă clienții nu se prea înghesuie să cumpere.
În zona special amenajată pentru vânzarea cărnii de miel, clienții sunt puțini și nici cei care trec pe aici nu cumpără o carcasă întreagă. Majoritatea se mulțumesc cu jumătate de miel sau chiar cu numai câteva kilograme de carne.
Comercianții se plâng că vânzarea merge slab deși nu au mai crescut prețurile de ani de zile.
Centrele de sacrificare din piață sunt supravegheate de medicii veterinari. În Reșița mai este autorizat un centru temporar de sacrificare a mieilor, în Piața Reșița Sud.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *