Minori dispăruți fără urmă

 

Doi minori sunt dispăruți fără urmă.

O minoră de 15 ani a plecat voluntar de acasă, din comuna Rusca Montană, după o ceartă cu familia. Poliția orașului Oțelu Roșu a fost sesizată de către tatăl minorei, despre faptul că aseară, în jurul orei 22.00, în urma unor discuții contradictorii cu familia, MURARIU SAMIRA LARISA a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime 1,78 m, greutate 60-65 kg, constituție atletică, ochi albaștri, păr lung castaniu, ten deschis, fără semne particulare sau tatuaje.

Un alt minor, în vârstă de 16 ani a plecat voluntar de acasă, din comuna Zăvoi. Poliția orașului Oțelu Roșu a fost sesizată de către mama minorului, despre faptul că azi-noapte, în jurul orei 01.00, motivând că se simte rău, MOISĂ ELVIS a ieșit din locuință și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime 1,70 m, greutate 65-70 kg, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten închis, tuns scurt, fără semne particulare sau tatuaje. La momentul plecării, era îmbrăcat cu pantaloni de culoare neagră tip salopetă cu bretele, ghete de culoare neagră și o geacă verde cu glugă cu puf.

Cei care pot furniza informații cu privire la minorii dispăruți sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Post Author: Andreea Ilie

Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *