Moș Nicolae a venit și la tinerii șahiști cărășeni!

Concursul de Moş Nicolae, întrecere deja tradiţională în calendarul Asociaţiei Judeţene de Şah Caraş-Severin, a reunit aseară, la Sala Polivalentă din Reşiţa, 18 concurenţi, copii şi juniori – atât sportivi de la cursurile de inițiere susținute de instructorii Rodica Vasiliu, Mihai Bolintiș, Ioan Păduraru și Alexandru Tunaru, cât și tineri șahiști participanți la cursurile de perfecționare ale antrenorului Valeriu Grozav. Deşi este un concurs „de casă”, amical, Cupa Moș Nicolae a trezit, ca de fiecare dată, ambiții și rivalități sportive.
După 5 runde, în clasamentul general s-a impus Alin Stângu, urmat, în ordine, de Daniela Inasal, Alexandru David Korcsek, Rareș Ivașcu și Cristian Bărăitaru. La junioare, locul I i-a revenit Ancăi Tecliș, urmata de Iulia Olteanu si Ștefania Molea.
În competiția juniorilor de 12 ani, cel mai bun a fost Albert Marian Drăgoi, pozițiile următoare fiind ocupate de Christian Tamaș și Caius Tudora.
Secțiunea băieților de 10 ani a fost câștigată de Cătălin Tipol, urmat deValentin Văduva si Cătălin Guțu, iar la grupa similară a fetelor s-a impus Teodora Gavra, urmata de Alessia Costiș și Alessia-Andreea si Ana Olteanu.
În sfârșit, la băieții de 8 ani locul I i-a revenit lui Ian Adrian Dinuț.
Pentru tinerii șahiști, Moș Nicolae și Asociația Județeană de Șah au pregătit premii constând în cupe medalii, diplome și, bineînțeles, dulciuri.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*