Multiple infracțiuni pe raza județului Caraș-Severin

Mai multe infracțiuni au avut loc pe raza județului Caraș-Severin în acest sfârșit de săptămână.

Un bărbat de 37 de ani a furat dintr-un sălaș un cărucior metalic și mai multe bunuri pe care intenționa să le transporte la domiciliu. După scurt timp acesta a fost surprins de polițiști în zona Calea Caransebeșului din Reșița. Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite persoanei vătămate.
În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și se continuă cercetările.

O altă intervenție a polițiștilor cărășeni a avut loc în orașul Anina, când aceștia au confiscat un moped de la un bărbat din localitate, moped care era furat de pe teritoriul Italiei. Mopedul a fost adus în țară de fiul bărbatului, un tânăr de 30 de ani, care este stabilit în Italia.
Și în acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și se continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii faptei.

O altă intervenție, de data aceasta a polițiștilor de la Compartimentul de Combatere a Delictelor Silvice, a avut loc în zona Constantin Daicoviciu, când aceștia au depistat, pe un drum forestier, o autoutilitară ce efectua al doilea transport de material lemnos în baza aceluiași aviz de însoțire.
Conducătorul a fost sancționat contravențional și a fost confiscată întreaga cantitate de 10 mc de lemn de foc, estimată la 1.690 de lei.

De asemenea, doi tineri de 24 și 31 de ani, din Ezeriș, au fost depistați de polițiști în pădurea din apropierea localității, după ce au tăiat 3 arbori cu scopul de a-i sustrage. Materialul lemnos a fost recuperat în totalitate, confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic. Totodată, au fost confiscate și bunurile folosite la comiterea faptei.
Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare și s-a întocmit dosar penal pentru tăiere fără drept de material lemnos.

Post Author: Andreea Ilie

Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *