Muncitorul U19, victorioasă în Cupa României

Fără victorii în campionat, echipa de futsal Under 19 a grupării Muncitorul Reșița are mai mult suces în Cupa României. În faza I a competiției de Cupă adresate juniorilor U19, gospodarii s-au impus acasă, scor 10-8, în fața formației Autobergamo Deva. Pentru echipa gospodarilor au marcat Dragotă (3), Chelu (2), Epure (2), Budai, Burciu, una dintre reușite fiind un autogol al oaspeților.

„Despre partidă pot spune că a fost una pe contre, iar în primele 13 minute am intrat mai slab în joc. Până atunci am fost conduși cu scorul de 3-0, dar ne-am revenit repede și am reușit să egalăm pe tabela de marcaj, iar în final ne-am impus cu scorul de 10-8. Suntem bucuroși de această victorie, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Aș dori să-mi felicit colegii pentru dăruirea și atitudinea de care au dat dovadă la acest meci”, a declarat jucătorul Robert Păvan.

Muncitorul U19: Alexandru Chelu, Zafer Buceag, Cosmin Epure, Robert Păvan, Leonard Dragotă, Nicolae Budai, Andrei Burciu, Sebastian Ugray, Sebastian Manciu. În faza a II-a a Cupei, formația reșițeană va întâlni echipa West Deva. Partida se va disputa luni, 10 decembrie, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă din Reșița.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*