Nevo Parudimos te invită la concurs!

În cadrul campaniei de promovare a participării la vot intitulată Votează pentru viitorul tău, Asociația Nevo Parudimos inițiază două concursuri de creație foto-video pe aceeași tematică.

Primul dintre ele este un concurs de fotografie. Participanții trebuie să urce pe pagina evenimentului o fotografie pe tema importanței participării la vot până pe data de 20 mai. Autorul fotografiei cu cele mai multe Like-uri va câștiga un voucher de 150 de euro pe magazinul online eMAG.

Concursul video presupune crearea unui clip de maxim un minut, care trebuie postat pe pagina evenimentului până pe data de 20 mai. Autorul clipului cu cele mai multe Like-uri va câștiga un voucher de 150 de euro pe magazinul online eMAG.

Ambele concursuri pot fi găsite pe pagina de Facebook a campaniei: Voteaza pentru viitorul tău. De asemenea, regulamentul pentru fiecare concurs în parte poate fi consultat pe paginile de Facebook ale competițiilor, la secțiunea Discutii/Discussion.

Ambele concursuri se desfășoară până pe 20 mai, ora 00:00. Câștigatorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook a campaniei in data de 21 mai.

Post Author: Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *