Nici o zi fără inundații în Banatul de munte! Apele au făcut prăpăd în zona Teregova-Armeniș


După ce, luni, ploile au făcut ravagii la Oraviţa, aseară potopul s-a abătut asupra zonei Teregova-Armeniș. Pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din curţi, grădini şi gospodării dar şi de pe străzile localităţilor. Drumul Judeţean 608 a fost blocat la intrarea în satul Rusca Teregova din cauza unei viituri iar DN6, în zona Teregova, a fost acoperit cu apă pe o lungime de 100 de metri, putând circula doar autovehiculele mari, pe o singură bandă, dirijat.
Până la ora 22:00, în Caraș-Severin au fost afectate de inundaţii localităţile Feneș, Rusca şi Teregova. Au intervenit 19 pompieri militari cu 7 motopompe transportabile, membri SVSU Teregova și Armeniș și echipaje de poliţie. În satul Feneș au fost inundate circa 20 de curţi şi un drum iar un podeţ a fost colmatat. La Rusca, apele au inundat străzile şi a fost oprită circulaţia pe DJ 608 pentru aproximativ 30 de minute.
Au fost, din nou, inundaţii în Caraş-Severin. Drumul a fost decopertat de viitură pe o lungime de 300 de metri. Iar în Teregova au avut scurgeri de pe versanţi în urma cărora au fost inundate 8 curţi şi un drum. De asemenea, pe DN6 s-a acumulat apă pe carosabil tot în zona Teregova, motiv pentru care au putut circula dirijat pe o bandă doar autovehiculele mari. Judeţul Caraş-Severin se află sub cod porotcaliu de inundaţii până vineri la ora 12.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *