Nicio zi fără decese în Caraș-Severin! Alți doi locuitori ai Banatului de munte au murit din cauza COVID-19


Nicio zi fără decese în Caraș-Severin! Alți doi locuitori ai Banatului de munte au murit din cauza COVID-19. De asemenea numărul infectărilor cu noul coronavirus crește de la o zi la alta. Dacă ieri, 15 cărășeni au ajuns în spitalele din Reșița și Caransebeș cu această infecție, astăzi alte 21 de persoane au fost depistate cu infecția cu SARS-CoV-2.

În Caraș-Severin, bilanțul infectărilor cu coronavirus a crescut la 350 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Din păcate bilanțul persoanelor decedate din cauza acestui virus crește la rândul său, alte două persoane pierzând lupta cu acest virus bilanțul cărășenilor răpuși de acest virus ajungând la 23. În spitalele din Caraș-Severin se află internate, la această oră, 175 de persoane infectate, 82 la Reșița și 93 la Caransebeș, iar alți 6 cărășeni se află internați în spitale din alte județe. 18 persoane confirmate cu infecție cu acest virus au refuzat internarea și se află în acest moment în izolare la domiciliu, dintre care 9 la Reșița, 8 la Caransebeș și 1 la Cărbunari.
În județ numărul persoanelor testate a ajuns la 2.935. De asemenea 409 persoane se află în carantină la domiciliu și 109 în izolare intituționalizată, iar 44 în izolare la domiciliu.

Totodată 115 persoane au fost vindecate în Banatul de munte, din care 61 la Reșița și 54 la Caransebeș, 11 cărășeni au fost vindecați în Timiș și 2 cărășeni au fost vindecați în județul Hunedoara.
În ultimele 24 de ore, la nivel național, alte 1.345 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu coronavirus, iar numărul total al infectărilor a ajuns la 57.895. Din păcate, până acum, 2.566 de persoane confirmate cu infecție cu coronavirus au decedat, totodată 45 de decese s-au înregistrat în ultimele 24 de ore.
Toate datele prezentate sunt oficiale și sunt transmise de către Grupul de Comunicare Strategică și Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin!

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *