Noi oportunități pentru firmele cărășene


Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest organizează, în data de 30 iulie 2020, cu începere de la ora 11:00, o sesiune de informare online destinată întreprinderilor din județul Caraș-Severin care doresc să inițieze parteneriate de afaceri cu alte companii la nivel mondial. Evenimentul este deschis firmelor interesate de „Creșterea afacerilor prin internaționalizare”, aceasta fiind tematica sesiunii.
În cadrul întâlnirii vor fi prezentate serviciile gratuite de suport pentru afaceri oferite de ADR Vest, pentru: internaționalizare – dezvoltarea de parteneriate de afaceri transnaționale, accesul la o bază de date cu cereri și oferte de produse și servicii, tehnologie, know-how și parteneriate pentru proiecte internaționale de cercetare și dezvoltare, accesul la legislație, standarde, certificări UE și informații de piață, accesul la finanțare și fonduri UE.
Participarea la sesiune, care se va desfășura online pe platforma Webex, este gratuită.
Doritorii sunt rugați să confirme participarea printr-un e-mail pe adresa mihaela.havrileti@adrvest.ro, până în 27 iulie 2020, ora 16:00. În data de 28 iulie vor primi link-ul pentru accesul pe platforma Webex, în vederea participării la eveniment. Pentru informații suplimentare puteți contacta ADR Vest – Biroul Teritorial Reșița, Piața 1 Decembrie nr. 1, etaj 9, tel. 0255-213.463/ 0744.476.180.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *