Noul coronavirus mai face o victimă


O persoană a decedat din cauza coronavirusului, iar alte 53 au fost testate pozitiv în ultimele 24 de ore. Astfel, de la începutul pandemiei, 127 de persoane au pierdut lupta cu acest virus, iar 2.240 au fost declarate bolnave de COVID.
În ultimele 24 de ore, încă o persoană a decedat din cauza noului coronavirusului. Este vorba despre un bărbat de 67 de ani din Reșița, decedat la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, care avea și alte afecțiuni. Astfel, bilanțul deceselor a ajuns la 127.
În ceea ce privește persoanele infectate, alți 53 de cărășeni au fost testați pozitiv în ultima zi, iar numărul total al infectărilor, de la începutul pandemiei a ajuns la 2.240. Dintre persoanele infectate, 857 au fost vindecate în Caraș-Severin, 2 în Timiș și 2 în Hunedoara. În spitalele din județ se află internate la această oră 128 de persoane infectate, dintre care 10 pe ATI. În România, în ultima zi, peste 5028 de români au fost testați pozitiv cu infecție cu acest virus și aproape 82 au decedat.
Cetățenii trebuie să stie că toate datele sunt oficiale și sunt transmise de către Grupul de Comunicare Strategică și Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin!

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *