O femeie cu 5 copii a fost ajutată de polițiști

Doi agenți de poliție caransebeșeni, care făceau verificări privind persoanele izolate la domiciliu, au observat, undeva pe marginea unei străzi din Caransebeș, o femeie înconjurată de cinci copii, încărcată cu bagaje, care păreau să aștepte o mașină la ocazie.
Când s-au apropiat de ea, femeia le-a povestit că ar vrea să ajungă în județul Hunedoara, unde are domiciliul, după ce a hotărât să se despartă de soțul cu care nu se mai înțelegea și cu care stătea într-o locuință precară.
Polițiștii au întrebat-o pe aceasta dacă a fost victima vreunei infracțiuni și i-au prezentat variantele legale în astfel de cazuri, faptul că are posibilitatea să obțină ordin de protecție provizoriu și că poate să beneficieze de protecția autorităților, împreună cu copiii.
Aceasta a insistat că vrea să meargă cu aceștia în satul în care a mai locuit în trecut și că nu a fost agresată sau abuzată de către soț.
După ce s-au asigurat că familia va fi în siguranță mergând la fostul domiciliu, polițiștii s-au mobilizat imediat, iar în scurt timp, le-au găsit un mijloc de transport cu care să meargă în siguranță la destinație si cu sprijinul cetățenilor din zonă, au reușit să strângă o sumă de bani pe care i-au dat-o femeii.
După ce au ajuns cu bine la destinație, femeia i-a sunat pe polițiști să îi anunțe că totul este în regulă și să le mulțumească încă o dată pentru tot sprijinul.

Post Author: Andreea Ilie

Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *