„O noapte furtunoasă” se joacă la Atlantic!


Mici modificări în programul Teatrului de Vest din Reșița. Vremea nefavorabilă schimbă puțin planurile instituției. Astfel, spectacolul „O noapte furtunoasă” se va desfășura, vineri, de la ora 21.30, pe teresa Complexului „Atlantic” din Lend (Str. Primăverii, 3-5, Reșita, Caraș-Severin), iar duminică spectacolul va avea loc în același spațiu, însă de la ora 21.00.
Spectacolul va avea loc pe terasa complexului „Atlantic“, cu respectarea măsurilor de distanţare socială impuse de autorități.
Biletele se pot achiziționa atât de la casieria teatrului cât și de la intrarea în complexul „Atlantic“ . Prețul unui bilet este de 20 lei; informaţii suplimentare puteţi obţine la casieria teatrului: casa de bilete: 0355 404 222 sau organizator spectacole: Gabi Giamănu Tel.: 0771 654 638
Expoziția de la Muzeul Banatului Montan va avea loc în continuare de la 19.30.
Regia artistică a spectacolului este semnată de Emanuel Petran, scenografia de Mihai Vălu, iar light designul de Lucian Moga. Din distribuție fac parte: Florin Ruicu, Radu Popescu, Marius Tudor, Robert Danci, Sorin Fruntelată, Ana Maria-Cizler și Andrada Samoilă.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *