Pandemia continuă să închidă școlile din Caraș-Severin

Mai multe unități de învățământ au trecut la scenariul roșu de funcționare. Este vorba despre Școala Gimnazială Berliște și structurile Școala Primară Iam, Grădinița cu Program Normal Berliște, Grădinița cu Program Normal Milcoveni și Grădinița cu Program Normal Iam, Școala Gimnazială ”Pavel Bordan” Grădinari și structurile Școala Primară Greoni, Grădinița cu Program Normal Grădinari și Grădinița cu Program Normal Greoni, precum și Seminarul Teologic Ortodox ”Episcop Ioan Popasu” Caransebeș, la o clasă de a XII-a din cauză că un elev a fost confirmat cu infecție cu coronavirus.

De asemenea, 9 elevi, 17 cadre didactice și 3 din personalul didactic auxiliar și nedidactic sunt declarați bolnavi de COVID, iar în izolare sau carantină se află 54 de elevi, 27 de cadre didactice și 5 din personalul nedidactic.

Inspectoratul Scolar Județean şi Directia de Sănătate Publică țin o legătură permanentă cu fiecare unitate de învăţământ, pentru a se asigura că se respectă toate masurile necesare pentru prevenirea apariţiei unor focare de infecţie cu COVID-19.

Post Author: Andreea Ilie

Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *