Pedeapsa cu închisoarea pentru mai multe persoane din Caraș-Severin!


Un bărbat de 31 de ani din Obreja are de executat o pedeapsă de 5 ani și 3 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de participare la o organizație criminală. În cursul anului 2006, bărbatul în cauză, împreună cu alte persoane, ar fi dezmembrat 17 vehicule furate, pe teritoriul Italiei, iar piesele rezultate ar fi fost vândute ulterior.  Bărbatul a fost depistat și ridicat pe raza comunei Obreja, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara. În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Curții de Apel Timișoara cu propunere de arestare preventivă în vederea extrădării către autoritățile italiene.

Un alt bărbat de 43 de ani din Reșița a fost condamnat la 10 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere. Acesta a fost depistat de polițiști la Băile Herculane, în timp ce conducea un autovehicul fără a avea permis de conducere. În cursul zilei de ieri, polițiștii cărășeni l-au dus la Penitenciarul Timișoara, acolo unde își va executa pedeapsa.

O tânără de 21 de ani din Sasca Montană a fost condamnată la 2 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Femeia ar fi pătruns în 2 locuințe din Sasca Montană, de unde a furat aproximativ 2.500 de lei și alte bunuri. Aceasta a fost condusă sub escortă și depusă la Penitenciarul Arad în vederea executării pedepsei.

Post Author: Andreea Ilie

Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *