Peste 100 de persoane infectate în Caraș-Severin

În Caraș-Severin, numărul îmbolnăvirilor a depășit pragul de 100 de persoane infectate cu coronavirus, astăzi, 4 mai, înregistrându-se un număr de 104 bolnavi, din totalul de 13.512 înregistrați pe întreg teritoriul României.

O veste îmbucurătoare este că numărul persoanelor vindecate a crescut. Conform Direcției de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin, 59 de persoane au fost declarate vindecate în spitalele din Caraș-Severin, din care 23 la Reșița și 36 la Caransebeș și 8 cărășeni au fost declarați vindecați în spitalele din județul Timiș.

Situația persoanelor izolate și carantinate ne arată că la această oră, în județul Caraș-Severin, 228 de persoane se află în izolare și 274 se află în carantină. 11 persoane au ieșit din carantină în ultimele 24 de ore și 17 persoane au intrat în carantină în acest interval de timp.

Pe teritoriul României, dintre persoanele confirmate cu infecție cu coronavirus, 5.269 au fost declarate vindecate și au fost externate, în carantină instituționalizată sunt 12.830 de persoane, iar alte 20.085 sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Numărul testelor efectuate la nivel național, până în acest moment, este de 199.068.

Din păcate, până acum, pe teritoriul României, 803 persoane diagnosticate cu infecție cu acest virus au decedat.

Cetățenii trebuie să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20.

Toate datele prezentate mai sus sunt oficiale și sunt transmise de către Grupul de Comunicare Strategică și Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin!

Post Author: Andreea Ilie

Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *