Peste 500 de amezi în 7 zile și amenzi de peste 140.000 lei pentru șoferii indisciplinați.


Peste 500 de amezi în 7 zile în valoarea de peste 140.000 lei au aplicat polițiștii cărășeni în cadrul acțiunii T.I.S.P.O.L.- SPEED, al cărei scop a fost prevenirea evenimentelor rutiere și pentru conștientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun prin încălcarea regulilor de circulație.

„Pe parcursul săptămânii trecute, au fost verificate peste 650 de autovehicule aflate în trafic și au fost aplicate peste 520 de sancțiuni contravenționale, pentru depășirea limitei legale de viteză, în valoare de 146.270 lei. De asemenea, au fost reținute 49 permise de conducere, dintre care 9 pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a limitei maxime admise și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.Totodată, în această perioadă au fost constatate 13 infracțiuni la regimul rutier”, se arată în comunicatul trasmis de IPJ Caraș-Severin.

Acțiunea, coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, s-a desfășurat în toată țara, în perioada 12-18.08. a.c.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *