Pleacă Dorinel vine Alex Pelici în Valea Domanului?

În urmă cu câteva zile pe pagina de Facebook a CSM Reșița se preciza că va înceta contractul Clubului din Valea Domanului cu antrenorul Dorinel Munteanu, iar antrenorul cărășean nu va continua și din sezonul viitor pe banca rosso-nerilor!
„Având în vedere faptul că acordul dintre echipa CSM Reșița și antrenorul Munteanu Dorinel a ajuns la scadență, conducerea echipei CSM Reșița îi mulțumește acestuia și întregului staff pentru colaborarea avută în perioada noiembrie 2019 – iunie 2020. Le dorim multă baftă în continuare în activitățile lor. De asemenea, aducem la cunoștință suporterilor și susținătorilor noștri că, având în vedere situația actuală de la nivel național produsă de pandemia de Covid 19, clubul nostru va intra într-o perioadă de reorganizare, însă nu ne vom abate de la obiectivele propuse. Vom continua cu proiectul privind refacerea gazonului, dar și clasarea cât mai bună în ediția de campionat 2020 – 2021 a Ligii 2. Nu dorim să promitem mai mult decât putem face, iar suporterii și susținătorii nostri vor fi în continuare ținuți la curent cu ce se întamplă nou în Valea Domanului”, este comunicatul de pe pagina de Facebook a clubului reșițean. În acest moment pe surse se vehiculează tot mai mult că Alexandru Pelici va prelua echipa din Valea Domanului. Deocamdată nu s-a bătut palma cu Pelici, dar este numele cel mai vehiculat pentru a se regăsi pe banca tehnică a rosso-nerilor. În urmă cu două zile cei de la prosport.ro spuneau: ” că Alexandru Pelici (46 de ani), proaspăt despărțit de Ripensia Timișoara, este, potrivit surselor Liga2.ro, principalul favorit să preia CSM Reșița, altă echipă din Liga 2 care a anunțat că nu va mai continua cu Dorinel Munteanu antrenor.

Pistele Liga2.ro se confirmă Alexandru Pelici ne-a recunoscut, sâmbătă la prânz, că negociază avansat cu CSM Reșița, în ciuda faptului că cei din conducerea clubului cărășean au negat pontul nostru, primit în urmă cu o zi, de la o sursă mai mult decât bine plasată. Totodată, Pelici a transmis, prin intermediul Liga2.ro, un mesaj de rămas-bun, față de suporteri și conducere, la despărțirea de Ripensia.
Alexandru Pelici: ”Sunt în negocieri avansate cu Reșița” ” sursa liga2.prosport.ro
Reamintim că Alexandru Pelici a fost jucător în Valea Domanului între anii 1999-2001 și a fost pe banca tehnică din Valea Domanului în perioada 2005-2007, 2009-2010 și în 2013. Alexandru Pelici este legat de Banatul de Munte și prin originile sale, este fiul regretatei interprete de muzică populară, Mariana Drăghicescu.

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *