Polițiștii și pompierii cărășeni sunt în alertă după ce un bărbat a dispărut în zona lacului Secu [UPDATE]

[UPDATE]

Un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Reșița cu o barcă cu motor efectuează căutari pe suprafața lacului, iar o echipa de scafandri dislocată în sprijin de la la ISU Mehedinți efectuează scufundări pentru căutarea persoanei posibil înecate.

Polițiștii și pompierii cărășeni sunt în alertă după ce un bărbat de 55 de ani a dispărut în zona lacului Secu. „Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Reșița au fost sesizaţi sâmbătă în jurul orei 14.00, despre dispariţia unui bărbat de 55 de ani, din Reșița. Andrei Daniel Iosif s-ar fi aflat pe malul Lacului Secu, împreună cu alți doi prieteni, acesta intrând la scăldat în albia lacului, iar după ce s-ar fi depărtat aproximativ 10 metri, nu ar mai fi fost văzut ieșind din apă”.
Semnalmente bărbatului sunt: înălţime 1.72 metri, corpolență astenică, greutate 60-65 kg, păr cărunt tuns scurt, poartă mustață, ochi căprui. Nu are semne particulare.
Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

foto arhiva

Post Author: Cristian Bistriceanu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *