Potaissa Turda, prea tare pentru rosso-neri

Etapa a 18-a a Ligii Zimbrilor a consemnat, din păcate, o nouă înfrîngere a handbaliștilor rosso-neri. Pe propriul teren, elevii lui Bojan Butulija au cedat în fața Potaissei Turda, o fruntașă a competiției naționale interne.
Întâlnirea dintre lanterna roșie CSM Reșița și ocupanta locului doi, Potaissa Turda, a confirmat, din păcate, diferența de 28 de puncte dintre cele două formații. În fața propriilor suporteri, rosso-nerii reșițeni au pierdut clar prima repriză, care s-a încheiat cu scorul de 7-14. În partea a doua a întâlnirii, apărarea Reșiței a fost ceva mai hotărâtă, portarul Paul Simulescu a reușit mai multe parade spectaculoase, iar pe acest fond gazdele au mai recuperat puțin din terenul pierdut, fără a putea pune însă sub semnul întrebării soarta celor trei puncte. Partida s-a încheiat cu scorul de 25-21 în favoarea Potaissei Turda, care s-a impus meritat, deși luptă în prezent pe două fronturi, în Liga Zimbrilor și în Cupa Challenge. Unul dintre cei mai buni jucători de pe teren a fost Mișa Rohozneanu, aflat pentru prima dată la Reșița în postura de adversar al rosso-nerilor.
În meciul cu Potaissa Turda, cei mai inspirați marcatori ai Reșiței au fost Mihai Dobra și Răzvan Mledenciu, fiecare cu 4 reușite. Peste doar două zile, în data de 16 februarie, rosso-nerii reșițeni vor juca în deplasare, la liderul Dinamo București.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *