Pregătiri de iarnă la ZOO

La Grădina Zoologică din Reșița au început pregătirile pentru sezonul rece. Pentru a trece cu bine peste perioada cu tempreaturi scăzute, animalele vor avea parte de îngrijiri speciale, culcușuri din fân, cuști încălzite și hrană mai consistentă.

La Grădina Zoologica din Reșița se fac, în această perioadă, provizii serioase cu fân, paie și cereale și sunt pregătite adăposturile pentru ca animalele găzduite aici să resimtă cât mai puțin scăderea gradelor din termometre. O atenție deosebită este acordata speciilor sensibile la frig.
Aproape 2.000 de baloţi de fân, paie şi ghizdei, 8 tone de cereale şi suplimente nutritive pentru speciile sensibile la frig, au fost comandate. La Grădina Zoologică din Reşita se fac provizii serioase.

La Grădina Zoologică din Reşița sunt aproape 400 de animale din aproape 60 de specii. La acestea se adaugă păsările. La Reșița, trăiește singura familie de măgăruși albi de Baroc din România. Menționăm faptul că în Europa sunt 14 exemplare iar la nivel global 288 de exemplare.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *