Pregătiri pentru ziua votului


Alegerile de anul acesta sunt atipice, acest lucru este recunoscut și de autorități. Prefectura județului Caraș-Severin dă asigurări că procesul electoral se va desfășura în condiții de siguranță.
Instituția Prefectului – Județul Caraș-Severin a pregătit tot ceea ce este necesar pentru ca procesul electoral să se desfășoare în siguranță și fără probleme. Începând de mâine vor fi distribuite buletinele de vot și ștampilele către cele 365 de secții de votare de pe teritoriul județului Caraș-Severin. Anul acesta procesul electoral va fi unul atipic, iar votanții vor trebui să respecte câteva reguli menite să îi protejeje pe ei și pe cei din jur.
Instituţia Prefectului – Caraş-Severin va distribui, către primarii din judeţ sau către persoana desemnată de aceştia, 80.940 de măşti de protecţie, 1.100 de recipiente a câte 750 ml cu, pulverizator, care conţin dezinfectant de mâini, 365 de bidoane a 5 l, cu dezinfectant pentru suprafeţe (câte unul pentru fiecare secţie de votare), precum şi mănuşi de protecţie. Forţele de ordine din judeţul nostru sunt pregătite pentru asigurarea pazei secţiilor de votare şi pentru înlesnirea bunei desfăşurări a procesului electoral. Prefectul judeţului, Cristian Gâfu, îndeamnă cetăţenii să meargă la secţiile de votare pentru a-şi exercita dreptul constituţional, dar să o facă în mod responsabil, cu respectarea distanţării fizice şi a tuturor normelor igienico-sanitare, pentru a preveni răspândirea virusului SARS CoV-2”, se arată într-un comunicat de presă transmis de către Instituția Prefectului – Județul Caraș-Severin
Pe data 27 septembrie, cetățenii vor alege președintele consiliului județean, consilierii județeni, primarul și consilierii locali.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *