Pregătiți de iarnă? Ce a găsit prefectul în bazele de deszăpezire?


Prefectul judeţului Caraș-Severin, Cristian Gâfu, a început seria de inspecții pentru a verifica pregătirile pentru deszăpezire în sezonul rece. Au fost verificate bazele de deszăpezire de la Caraşova, Caransebeş şi Slatina-Timiş, aparţinând Secţiei de Drumuri Naţionale Caransebeş, respectiv Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara.
În acest moment sunt pregătite după cum urmează: Baza Caraşova 2 autobasculante cu lamă şi răspânditor de materiale, stoc sare 1000,00 t (98,16%), stoc clorură de calciu 6,60 t (33%); Baza Caransebeş – 2 autobasculante cu lamă şi răspânditor de materiale, stoc sare 997,60 t (97,92%), stoc clorură de calciu 30,00 t (100%); Baza Slatina-Timiş – 2 autobasculante cu lamă şi răspânditor de materiale, stoc sare 865,54 t (98,95%) și stoc clorură de calciu 8,00 t (40%)
Toate aceste baze au pregătite şi spaţii de cazare pentru personal. Prefectul s-a declarat mulţumit de modul în care decurg pregătirile şi este optimist că în caz de intervenţii, operaţiunile vor decurge fără probleme şi se vor desfăşura cu promptitudine.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *