Primarul Reșiței protestează în fața prefecturii


Primarul Ioan Popa este dispus să protesteze alături de cetățenii Reșiței în fața prefecturii. „Vin să strig cu dvs ca M.A.I. să aducă poliția acolo unde a fost și unde ar trebui să fie”, a declarat edilul municipiului de pe Bârzava la sfârșitul celei mai recente ședințe a Consiliului Local.
La finalul ultimei ședințe a forului deliberativ al Municipiului Reșița, un cetățean a ridicat problema circulației de pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza și de pe străzile care intersectează această arteră de circulație. Reșițeanul a cerut ca poliția locală să gestioneze traficul din zonă.
Primarul Reșiței, Ioan Popa, a declarat că poliția locală nu are atribuții în gestionarea traficului, iar poliția municipiului Reșița are personal insuficient. Edilul l-a indemnat pe cetățean să demareze un protest în sprijinul polițiștilor, solicitând reprezentantului guvernului în teritoriu suplimentarea posturilor în cadrul acestei structuri, protest la care primarul este dispus să participe și el. „Noi nu avem agenți de circulație. Poliția Reșița, poliția națională, are un singur echipaj de circulație pe schimb. Eu vă sugerez să vă înarmați împreună cu colegi reșițeni și să ma chemați, că vin și eu cu dvs, să demonstrăm în fața prefecturii și să solicităm să se mărească numărul de personal din poliția națională care a abandonat țara asta. Nu a abandonat-o că așa au voit polițiștii, au abandonat-o pentru că așa au voit unii ministrii să reducă poliția asta la minimum posibil, să încurajeze infractorii care ies acum din pușcărie. Ministrul de interne este o doamnă din Teleorman. O știți? Nu mai avem poliție națională și eu nu pot să suplinesc cu poliția locală! Dvs. nu îmi dați bani să fac siguranță în orașul acesta, dvs. îmi dați bani să vă fac drumuri, străzi etc. Dacă vă adunați mai mulți cetățeni în fața prefecturii, vă rog să mă chemați, vin și eu să strig cu dvs ca MAI să aducă poliția acolo unde a fost și unde ar trebui să fie”, a declarat Ioan Popa, primarul Reșiței la sfârșitul celei mai recente ședințe a consiliului local.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*