Procurorii confirmă: tânăra de 29 de ani găsită moartă în apropiere de Reșița a fost ucisă!

Tânăra găsită moartă în apropiere de Reșița a fost ucisă. Confirmarea vine din partea procurorilor care continuă cercetarea în vederea identificării autorilor.

Tânăra de 29 de ani găsită decedată, în urmă cu două zile pe un drum forestier în apropiere de Reșița, a fost ucisă. Conform unui comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin: „Din datele şi probele existente la acest moment rezultă că victimei i-a fost suprimată viaţa şi în prezent se fac cercetări în vederea identificării autorului/autorilor faptei penale”.

Tânăra locuia cu fratele şi părinţi în Italia şi venise în vizită la rude. Femeia a fost dată dispărută în urmă cu câteva zile de către rudele sale la care era în vizită. Neoficial, femeia ar fi fost bătută înainte de a fi ucisă. Ea a fost găsită întinsă pe pământ în apropierea maşinii sale.
Procurorii nu au oferit mai multe date deoarece urmărirea penală are caracter nepublic, iar alte date aduse la cunoştinţa opiniei publice ar îngreuna ancheta.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *