Progresul Ezeriș se va reuni la începutul lunii februarie. Programul de pregătire cuprinde șase jocuri amicale

ACS Progresul Ezeriș va da startul pregătirii de iarnă la începutul lunii februarie, fruntașii zonei Oravița a Ligii IV-a având astfel la dispoziție aproximativ o lună de antrenamente înaintea începerii sezonului de primăvară. Antrenorul Adrian Enășescu se declară în general mulțumit de lot, motiv pentru care acesta nu va suferi modificări importante în intersezon.
„Să vedem, poate ni se alătură două-trei nume noi, dar deocamdată încă analizăm și gândim ce vom face pe viitor. Pot spune că 2019 a fost un an bun pentru noi, echipa a arătat bine, suntem mulțumiți de joc și de locul în clasament, dar mai avem de luptat. Promovarea este obiectivul pe care îl urmărim, este ceea ce își doresc toți cei ce pun umărul la acest proiect, sper să realizăm ceea ce ne-am propus”, a declarat antrenorul Adrian Enășescu.
În altă ordine de idei, oficialii Progresului au stabilit deja și seria jocurilor de verificare ce vor avea loc în această iarnă. Aceasta cuprinde șapte meciuri amicale, ce se vor desfășura după următorul program:
1 februarie, ora 12.00:
CSM Reșița juniori A – Progresul Ezeriș
5 februarie, ora 16.00:
Progresul Ezeriș – ACS Carani
8 februarie, ora 12.00:
Progresul Ezeriș – CS Timișul Șag
12 februarie, ora 16.00:
ACS Carani – Progresul Ezeriș
15 februarie, ora 12.00:
CS Timișul Șag – Progresul Ezeriș
22 februarie, ora 12.00:
Magica Caransebeș – Progresul Ezeriș
1 martie, ora 12.00:
Era Caransebeș – Progresul Ezeriș
După cele 13 etape disputate în 2019, Progresul Ezeriș e lider pe zona Oravița, cu 36 de puncte. Pe locul doi se află Voința Lupac, care a adunat 33 de puncte, iar podiumul seriei e completat de CS Moldova Nouă, cu 22 de puncte.

 

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *