Protest în plină strădă la Reșița! Ce îi nemulțumește pe cetățeni?


Locuitorii de pe Aleea Zadei din Reșița nu sunt de acord cu planurile primăriei de a reloca în zonă mai multe familii care trăiesc, în prezent, într-unul dintre cartierele cu grad mare de infracționalitate, Mociur. Aseară, oamenii au cerut lămuriri, în strada, de la autorități. Au obținut de la acestea promisiunea că relocarea va fi temporară și că în zonă nu vor fi aduse persoane certate cu legea.
Câteva zeci de persoane care locuiesc în zona căminului Colegiului Tehnic unde primăria intenționeaza să mute aproximativ 15 familii din cartierul Mociur s-au adunat, aseară, în strada pentru a-și spune nemulțumirile vizavi de intenția autorităților. Oamenii se tem că viitorii lor vecini le-ar putea crea probleme.
Autoritățile dau asigurări că relocarea va fi temporară, măsura fiind necesara pentru ca blocul în care familiile respective locuiesc va fi demolat.
Proiectul care prevede demolarea blocului din Mociur vizează reducerea numărului de persoane aflate în risc de săracie sau excluziune socială.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *