Record de decese și infectări în Banatul de munte


4 morți și alți 25 de cărășeni infectați cu SARS-CoV-2, acesta este bilanțul ultimelor 24 de ore. Numărul persoanelor confirmate cu COVID-19, ajungând, în județul Caraș-Severin, la 315.
În Caraș-Severin, bilanțul infectărilor cu coronavirus a crescut la 315 persoane infectate cu SARS-CoV-2. Din păcate bilanțul persoanelor decedate din cauza acestui virus crește cu 4, ajungând la 19.
În spitalele din Caraș-Severin se află internate, la această oră, 145 de persoane infectate, 70 la Reșița și 75 la Caransebeș, iar alți 6 cărășeni se află internați în spitale din alte județe.

18 persoane confirmate cu infecție cu acest virus au refuzat internarea și se află în acest moment în izolare la domiciliu, dintre care 9 la Reșița, 8 la Caransebeș și 1 la Cărbunari.

În județ numărul persoanelor testate a ajuns la 2.843. De asemenea 407 persoane se află în carantină instituționaliză și 95 în izolare intituționalizată. iar 39 în izolare la domiciliu.

Totodată 113 persoane au fost vindecate în Banatul de munte, din care 59 la Reșița și 54 la Caransebeș, 11 cărășeni au fost vindecați în Timiș și 2 cărășeni au fost vindecați în județul Hunedoara.

În ultimele 24 de ore, la nivel național, alte 1.232 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu coronavirus, iar numărul total al infectărilor a ajuns la 55.241.

Din păcate, până acum, 2.480 de persoane confirmate cu infecție cu coronavirus au decedat, totodată 48 de decese s-au înregistrat în ultimele 24 de ore.

Toate datele prezentate sunt oficiale și sunt transmise de către Grupul de Comunicare Strategică și Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin!

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *