Reșița Locomotives a debutat cu dreptul în CNFA 2019. Locomotivele au învins Monștrii mureșeni

Reșița Locomotives a revenit cu dreptul în CNFA – Campionatul Național de Fotbal American, ediția 2019. La primul test oficial al sezonului, Locos au avut ca adversară formația Mureș Monsters, pe care au înfruntat-o în weekend, pe stadionul reșițean Gloria. Jucată pe o vreme rece și ploioasă, partida dintre Locomotive și Monștri a scos în evidență mai mult ambiția și determinarea celor două echipe, care au avut destule probleme din cauza terenului greu. În cele din urmă, victoria a revenit Locomotivelor, care s-au impus cu scorul de 7 la 0. Gazdele au reușit să marcheze în primul drive, drive în care au combinat atacul aerian cu cel terestru. Singurul touchdown al meciului a fost marcat de Cosmin Burlacu, printr-un run pe centru. Dincolo de această solitară prezență în end zone, cele două echipe nu au reușit să dezvolte un ritm ofensiv coerent, care să permită alte reușite în suprafețele de țintă adverse.


„Meciul a fost altfel decât ne-am așteptat – în sensul că, după ce i-am văzut jucând contra celor din Cluj, ne-am așteptat la anumite lucruri din partea lor, și ne-au surprins. Noi am jucat foarte bine în defensivă, în schimb ofensiva n-a mers chiar cum ne-am dorit, iar planurile noastre de la început nu s-au potrivit cu realitatea din teren. Dar o să învățăm din greșelile pe care le-am făcut, și cred că în viitor vom arăta lucruri mult mai bune și în ofensivă. O victorie e o victorie, și ăsta e lucrul cel mai important. Am fost foarte bucuros că am văzut lume multă în tribune, în ciuda vremii urâte. Pentru mine, e o bucurie de nedescris că am avut din nou un meci de fotbal american în Reșița, că am reușit să reprezentăm din nou orașul în CNFA. Sper să avem cât mai multe meciuri de fotbal american la Reșița”, a spus Raul Siladi, fondator și jucător al Locomotivelor.
În etapa următoare, Reșița Locomotives vor juca la București. În data de 4 mai, reșițenii vor încerca să obțină victoria împotriva echipei Bucharest Rebels. În ceea ce-i privește pe jucătorii de la Mureș Monsters, aceștia vor evolua pe teren propriu, în data de 5 mai, contra celor de la Timișoara 89ers.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*