Restricţii de circulaţie în Municipiul Reşiţa

Având în vedere lucrările de canalizare menajeră din localitatea Secu, Municipiul Reșița, se vor institui restricții de circulație pentru autovehicule pe tronsonul de drum cuprins între intersecția din Secu până la căminul pentru persoane vârstnice (de la numărul de casă 122 până la numărul 45, pentru perioada 18 – 22 Mai 2020 în intervalul orar 08:00-17:00.

Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore.

Primăria Reşiţa roagă toți participanții la trafic să sporească atenția în aceste zone, şi să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier. Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor putând varia funcție de condițiile meteo.

De asemenea, Direcția pentru Administrarea Domeniului Public și Privat anunță instituirea unor restricții pentru parcarea autovehiculelor la locul de reședință din spatele blocului nr. 4 – Piața 1 Decembrie 1918 (Bloc Romarta) începând de luni, 18.05.2020, ora 7:00, până vineri, 29.05.2020 ora 16:00.

Parcarea autovehiculelor nu va fi posibilă în această perioadă deoarece în zona menționată S.C. Aquacaraș S.A. va executa lucrări de modernizare a magistralei de apă care traversează și alimentează zona centrală a Municipiului Reșița.

Primăria Reşiţa roagă toţi participanţii să respecte întocmai semnele de circulație din zonă.

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *