Rezultate Bac! Un singur elev de 10 în Caraș-Severin

Astăzi, absolvenții de liceu au aflat rezultatele la Bac.

În Caraș-Severin, rata de promovare înregistrată este de 59,15%, sub media pe țară. Dintr-un total de 2.160 de candidați înscriși, 1.970 au fost prezenți pentru a susține examenele și 1.170 de candidați au promovat.

Reamintim că 7 candidați au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Aceștia nu se vor putea înscrie la următoarele două sesiuni ale examenului național de Bacalaureat.

Un candidat de la Colegiul Național „Traian Lalescu” din Reșița a obținut media 10, singura medie de 10 din Caraș-Severin.

Nota minimă de promovare, pentru fiecare disciplină, este 5, iar media finală pentru promovarea examenului este minimum 6. Procentul de promovare s-a calculat din totalul candidaților prezenți și au fost incluși în această categorie și candidații eliminați.

Candidații nemulțumiți vor putea depune contestaţii, dacă vor considera că nota primită nu este cea corectă. Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, astăzi, între orele 16.00-20.00 și mâine, între orele 8.00-12.00.

Rezultatele finale, după contestaţii, vor fi anunţate duminică, 5 iulie.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *