Romeo Dumitrescu, în inspecție! Control neanunțat din partea DSP Caraș-Severin

Directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Caraș-Severin, dr. Romeo Traian Dumitrescu, a efectuat astăzi un control neanunțat la noul centru de carantinare din Caransebeș.

Acesta a verificat condițiile hoteliere, curățenia, modul de distribuire al alimentelor și apei pentru cei aflați în carantină, starea de sănătate a pacienților, s-a asigurat că există detectoare pentru alarmare în situații de incendiu și celelalte condiții prevăzute pentru a asigura deplina securitate a persoanelor aflate în carantină, a urmărit servirea micului dejun, precum și modul cum sunt colectate și transportate materialele din deșeuri.

De asemenea, acesta a purtat discuții cu doctorii de acolo, cu conducerea unității hoteliere și cu jandarmii care supraveghează zona. Mai mult, a discutat și cu câteva dintre persoanele carantinate venite din Germania care s-au declarat mulțumite.

Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin va avea grijă în continuare ca autoritățile locale și hotelierii implicați în acest proces să asigure cele mai bune condiții prevăzute de lege.

Post Author: Andreea Ilie

Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *