Săptămână plină a pompierilor militari cărășeni


În ultima săptămână, pompierii militari cărășeni au acționat în 92 de misiuni specifice.
63 dintre acestea au fost misiuni SMURD, din care 32 au fost misiuni de transport de persoane suspecte de infectare cu coronavirus, iar alte 31 au fost misiuni de acordare de prim-ajutor si asistență medicală, la solicitările cetățenilor prin apel 112.
De asemenea, pompierii militari cărășeni au intervenit pentru stingerea a 4 incendii de vegetație uscată și de litieră, în zona localităților Dalboșeț, Turnu Ruieni, Vodnic și Teregova, incendii în urma cărora a fost afectată o suprafață totală de aproximativ 4,5 ha.
Alte 5 incendii de gospodării, din localitățile Doclin, Zorlențu, Moldova Noua, Oravița si Obreja, au fost lichidate de pompieri, incendii în urma cărora aceștia au reușit să salveze bunuri de aproximativ 500.000 de lei.
La toate acestea se adaugă și 20 de misiuni de protecție civilă, din care o intervenție a specialiștilor pirotehniști la o asanare de muniție în zona localității Cărbunari și 19 misiuni de decontaminare personal și autospeciale pentru transportul persoanelor suspecte de COVID-19, spun reprezentanții ISU Semenic.

Post Author: Andreea Ilie

Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *