Scenariul roșu pentru 11 unități de învățământ din Caraș-Severin

Scenariile care se aplică în școli se actualizează permanent, în funcție de situația epidemiologică locală.

În Caraș-Severin, din totalul de 409 unități de învățământ, 270 aplică scenariul verde, 128 aplică scenariul galben și 11 unități de învățământ se află în scenariul roșu.

Este vorba despre Școala Gimnazială Gârnic, Grădinița cu Program Normal Gârnic, Grădinița cu Program Normal Padina Matei, Școala Gimnazială Padina Matei, Grădinița cu Program Normal Clocotici, Școala Gimnazială Clocotici, Școala Gimnazială „Petre Sava Băleanu” Văliug, Grădinița cu Program Normal Văliug, Colegiul Național „Diaconovici Tietz” Reșița, Colegiul Național „Mircea Eliade” Reșița și Colegiul Național „Traian Lalescu” Reșița.

De asemenea, 1 elev. 4 cadre didactice si 2 persoane din personalul didactic auxiliar și nedidactic se află în spitalizare, iar în izolare la domiciliu se află 39 de elevi, 23 de cadre didactice din care 8 au ales să predea online si 15 să intre in concediu medical și 6 din personalul nedidactic.

Inspectoratul Scolar Județean şi Directia de Sănătate Publică țin o legătură permanentă cu fiecare unitate de învăţământ din judeţ, pentru a se asigura că se respectă absolut toate masurile necesare pentru prevenirea apariţiei unor focare de infecţie cu COVID-19 ca urmare a desfăşurării activităţilor didactice.

Post Author: Andreea Ilie

Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *