Schimb de experiență în domeniul administrației publice

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, a participat astăzi, 12 noiembrie 2019, la întâlnirea cu reprezentanți ai Consiliului Județean Teleorman, prezenți la Reșița într-o vizită de studiu în cadrul proiectului „Îmbunătățirea capacității instituționale și de planificare strategică a administrației publice din județul Teleorman”, cod SMIS 126118. Întâlnirea a adus împreună specialiștii celor două instituții, implicați în realizarea Planului de Amenajare Teritorială a Județului (PATJ).

Sesiunea de lucru a debutat cu prezentarea de către managerul de proiect Iuliana Ghibirdic a obiectivelor și a scopului proiectului Consiliului Județean Teleorman, proiect cu o valoare de 956.789,12 lei ce se derulează cu finanțare prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Au urmat discuții legate de procesul de planificare strategică județeană în vederea realizării PATJ, respectiv identificarea priorităților, procedurilor și etapelor de lucru, supervizarea procesului de elaborare și monitorizare a documentelor strategice.

Membrii echipei de implementare a proiectului se vor afla în județul Caraș-Severin pentru două zile, marți 12 noiembrie, respectiv miercuri, 13 noiembrie 2019, având programată și o vizită la Căminul pentru Persoane Vârstnice Reșița, reabilitat de către Consiliul Județean Caraș-Severin printr-un proiect co-finanţat din Fonduri Structurale prin Programului Operaţional Regional.

Post Author: Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *