Schimbări și controale la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Cine își pierde scaunul la SJUR?


După imaginile scandaloase cu mizeria și modul în care erau tratați pacienții la Staționarul 3 al Spitalului Județean de Urgență din Reșița apar și primele destituiri. Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, a cerut eliberarea din funcție a managerului Alina Stancovici.
Președintele Consiliului Județean Romeo Dunca și Primarul Reșiței, Ioan Popa, au cerut un control din partea Ministerului Sănătății la Spitalul Județean Caraș-Severin în urma imaginilor apărute în spațiul public care arată starea unității medicale și modului în care sunt tratați pacenții. Ca o primă măsură luată a fost cerută destituirea managerului Alina Stancovici.
Prezent la conferința de presă, primarul Reșiței, Ioan Popa a declarat că s-a ajuns la această situație din cauza deprofesionalizării, a neprofesionalizării și a dezumanizării personalului spitalicesc.
Conducerea Palatului Admnistrativ nu are, momentan, un înlocuitor pentru Alina Stancovici. De asemenea, Romeo Dunca spune că actualul manager nu trebuie blamat pentru situație având în vedere faptul că mandatul acestuia a fost unul cu intermitențe.
Conferința de presă integrală susținută de președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Runca, și primarul Reșiței, Ioan Popa, o puteți urmări la Banat TV, în această seară începând cu ora 21.00.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *