Se anunță alegeri liniștite la AJF Caraș-Severin. Doi candidați pentru două posturi de vicepreședinte

Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin organizează în data de 28 februarie Adunarea Generală Extraordinară care va decide prin vot, numele celor doi vicepreședinți care vor completa echipa aflată sub comanda președintelui Viorel Lolea. Dacă în alți ani, lupta pentru funcțiile de vicepreședinte era ara destul de disputată, de această dată e liniște. Pentru fiecare post și-a depus candidatura câte o persoană.

„S-au depus două dosare pentru posturile de vicepreședinte, este vorba despre candidaturile domnilor Mihail Boru și Cristian Șodâncă. În cererea de înscriere în care au anunțat că își depun candidatura, cei doi au precizat și resorturile pentru care optează. Cristian Șodâncă vizează postul de vicepreședinte pe resortul Competiții, iar Mihail Boru dorește să candideze pentru vicepreședinte pe resortul Tehnic”, a precizat oficilul AJF Florin Știube.

Săptămâna aceasta și-a intrat în atribuții și comisia de validare a dosarelor de candidatură. Președintele Adrian Scurt, secretarul Florin Stiube și membrii Ioan Lupșa și Lucian Glogoviceanu au analizat actele depuse și au validat cele două dosare, cu unanimitate de voturi. În consecință, candidaturile vor fi supuse aprobării prin vot, la Adunarea Generală Extraordinară de alegeri din 28 februarie. Plenul se va întruni joia viitoare, de la ora 13.00, în locația „B.G. Storia del Calcio” din Reșița, pentru scrutinul de alegere a vicepreședinților. După acest vot, de la ora 15.00, va avea loc și Adunarea Generală Ordinară AJF, care va pune la punct detaliile de ordin tehnic și administrativ înainte de startul sezonului de primăvară.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

One thought on “Se anunță alegeri liniștite la AJF Caraș-Severin. Doi candidați pentru două posturi de vicepreședinte

  • Avatar

    Andreea

    (02/22/2019 - 09:41)

    Membrii se numesc Ion Lupșa și Lucian Glogovicean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *