Se oprește gazul la Caransebeș

Compania Delgaz Grid a finalizat o lucrare importantă de investiţii în municipiul Caransebeş, care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de peste 5 kilometri. Investiţia, care va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţii din zona respectivă, este în valoare de circa 1,8 milioane de lei.

Pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a noilor conducte la sistemul de distribuţie se impune sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale luni, 07 octombrie, începând cu ora 08.30, pe următoarele 16 străzi: Nicolae Titulescu, Dumbravei, Pajiştei, Luncii, Florilor, Zăvoiului, Cernei, Zlagnei, Carboniferă veche, Parângului, Nedeea, Balta Sarată, Ţarcului, Semenicului, Splaiul Sebeş şi Calea Severinului.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 19:30. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi le mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Post Author: Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *