Și beți și fără permis

Polițiștii cărășeni au depistat doi bărbați care care conduceau vehicule sub influența băuturilor alcoolice. Cei doi în vârstă de 44, respectiv 39 de ani s-au ales cu dosare penale.

Conform oamenilor legii „polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Oțelu Roșu au reușit să oprescă un mopedist, care nu a respectat semnalul regulamentar de oprire, procedând la urmărirea acestuia până în localitatea Cornișor. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de 0,91 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Totodată acesta nu deținea permis de conducere”, de asemenea „acționând pe raza orașului Oravița, polițiștii au pornit în urmărirea unui alt conducător auto care nu a respectat semnalul regulamentar de oprire, autoturismul fiind oprit pe strada Zona Gării. Din primele verificări, s-a stabilit că șoferul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat. De asemenea acesta avea o alcoolemie de 1,38 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge, însă bărbatul a refuzat recoltarea” se arată în comunicatul transmis de IPJ Caraș-Severin.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea în concurs a infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și fără a deține permis de conducere.Totodată, șoferul autovehiculului este cercetat și pentru infracțiunea de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *