Și fără bani și fără căruță! Primul căruțaș amendat de Poliția locală


Un reșițean a rămas și fără căruță și s-a ales cu o amendă de 1000 lei, asta după ce a fost prins cu căruța pe străzile municipiului de pe Bârzava. Pe lângă amendă, dacă vrea să își recupereze căruța, bărbatul trebuie să plătească 113,32 lei/atelaj, precum și o taxă de 3,54 lei/oră/atelaj.
Vă reamintim că aleșii locali au adoptat o hotărâre prin care se interzice circulația vehiculelor cu tracțiune animală pe raza municipiului Reșița. Încălcarea acestor norme se sancționează cu amendă cuprinsă între 1.000 și 1.500 lei. Totodată, pe lângă această sancțiune, se poate dispune și măsura tehnico-administrativă de ridicare și reținere în custodie a vehiculelor cu tracțiune animală folosite la săvârșirea faptei.

Vizate de această hotărâre sunt străzile: Castanilor, Piața Republicii, Paul Iorgovici, Traian Lalescu, Bulevardul A.I. Cuza, strada Libertății, I.L. Caragiale, Bulevardul Revoluția din Decembrie, Bulevardul Republicii, Muncii, strada Progresului. Pe restul străzilor din oraș, vehicule cu tracțiune animală pot circula doar cu săculeți pentru colectarea bălegarului, cu respectarea condițiilor de igienă și curățenie.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *