Situația COVID-19! 5 persoane infectate în Caraș-Severin

În Caraș-Severin 309 de persoane se află în autoizolare la domiciliu, 104 de persoane au părăsit autoizolarea, 52 sunt în carantină și 5 persoane sunt infectate cu temutul Coronavirus.
În centrele de carantină din Caraș-Severin sunt 502 de paturi disponibile, din care 52 ocupate și 453 disponibile.

Până astăzi, 16 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 158 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Persoanele infectate cu acest virus sunt internate în spitale din București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova și Constanța și se află sub supraveghere medicală permanentă. Pe teritoriul României, în carantină sunt 3.008 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19. Alte 15.546 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până în prezent, au fost înregistrate 36 de dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Cetățenii trebuie să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE –0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *