#StaiAcasă și stinge lumina #Connect2Earth [VIDEO]

În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour.

Stinge lumina de Ora Pământului, astăzi, de la ora 20:30 până la 21:30, pentru a arăta că îți dorești să trăim în armonie cu natura. Avem nevoie urgent de o climă stabilă. Să ne unim forțele pentru a opri degradarea naturii! Protejăm natura, deoarece este aliatul nostru împotriva crizei climatice și este vitală pentru supraviețuirea, bunăstarea și fericirea noastră.

Miscarea „Earth Hour” a fost initiata de „World Wide Fund for Nature” (WWF) („Fondul mondial pentru natura”), care deruleaza proiecte pentru conservarea naturii, in peste o suta de tari. Infiintata in 1961, misiunea WWF, la nivel global, este sa opreasca degradarea mediului inconjurator si sa construiasca un viitor in care oamenii sa traiasca in armonie cu natura, potrivit awsassets.panda.org.

In acest an, intr-un context exceptional, in care tari din intreaga lume se confrunta cu cea mai grava criza de sanatate publica ce decurge din izbucnirea pandemiei de COVID-19 (coronavirus), echipa de organizare globala, WWF, a evenimentului recomanda tuturor persoanelor sa participe digital la marcarea Orei Pamantului.

#StaiAcasă și stinge lumina #Connect2Earth!

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *