Start perfect pentru ACS Banat Girls! Al doilea meci, a doua victorie în noul sezon al Ligii a II-a

După un start cu dreptul pe terenul formației Olimpic Star Cluj, fetele din Banat nu-și puteau propune decât victoria, la reîntâlnirea cu suporterii de acasă. Etapa a doua a Ligii a doua de fotbal feminin a adus la Reșița formația United Bihor, care n-a avut nicio șansă în fieful reșițencelor. Pe stadionul Gloria din Govândari, elevele antrenorului Daniel Amariei au făcut un joc bun, au dominat fără efort și s-au impus la o diferență clară. Scorul a fost deschis de Andreea Dumitru, din lovitură liberă, diferența a fost majorată de Adelina Ion, iar rezultatul pauzei, 3-0, a fost stabilit de golghetera Denisa Burdan. Partea a doua a întâlnirii a avut același aspect, cu jocul desfășurat aproape în permanență în jumătatea bihoreană, dar tabela s-a mai modificat o singură dată. Denisa Burdan a reușit dubla și a închis tabela, pentru o victorie reșițeană care nu lasă loc de comentarii. La final, fetele au mulțumit suporterilor din tribună pentru încurajări.

„Jocul cu echipa din Bihor a fost relativ ușor, am dominat tot meciul, am reușit să ne creăm foarte multe faze și ocazii și să deschidem scorul repede. Le felicit pe colegele mele pentru acest joc. Se vede o creștere în jocul echipei noastre, s-au făcut în vară transferuri foarte bune și progresul e vizibil”, a declarat după joc Denisa Burdan.

„Suntem foarte bucuroși că am reușit să legăm două victorii, mă bucur foarte mult că fetele au un moral bun și poftă de joc. Nu am reușit să facem un meci la fel de bun ca acela de la Cluj, dar probabil și emoțiile unui joc în fața fanilor – cărora le mulțumesc cu această ocazie – și-au spus cuvântul. Am avut și o dublă sărbătoare: două jucătoare, Paula Muntean și Natalija Bozilovic, și-au serbat zilele de naștere, le-am felicitat cu toții. Le dedicăm victoria de astăzi și le urăm mult succes și sănătate”, a spus antrenorul Daniel Amariei.

„Pentru mine, ACS Banat Girls este a doua mea familie, sunt foarte emoționată. Despre meci, ce pot să spun? S-a văzut că am dominat tot jocul, din păcate eu m-am accidentat la pauză. Aș fi vrut să marchez de ziua mea, dar nu s-a putut. În rest, felicit fetele și le mulțumesc pentru golurile ce mi-au fost dedicate” a spus Paula Muntean, una dintre sărbătoritele zilei. După două etape, ACS Banat Girls conduce în seria a doua, cu un total de 6 puncte. Pe locul doi se află CSM Tg. Mureș, cu 4 puncte, iar poziția a treia e ocupată de Universitatea Olimpia Cluj 2, care are 3 puncte în cont.

Post Author: Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *