Susține proiectul Reșiței! Votează!

Resița are nevoie de noi! Doar împreună putem schimba ceva, este îndemmul primăriei astfel încât Primăria Reșița să poată câștiga o finanțare importantă. Pentru a susține proiectul, cetățenii își pot crea cont pe www.taraluiandrei.ro și să voteze „Reșița nu stă la coadă”, la rubrica infrastuctura.

Cu acest proiect Primăria Reșița participă la competiția națională „RO SMART în Țara lui Andrei”. Acest concurs național de proiecte, susține inițiativele care folosesc inteligent tehnologia. Partenerii proiectului, pun la bătaie granturi totale de 400.000 de euro, mentorat, precum și consultanță tehnică pentru implementarea proiectelor. Proiectul “Reșița nu stă la coadă”, propune digitalizarea accesului cetățenilor la serviciile oferite de Primăria Municipiului de pe Bârzava, prin implementarea unei soluții de tip Smart City, care va permite o gestiune inteligentă a fluxurilor de oameni către serviciile instituției.

Hai că se poate! Durează mai putin de un minut! În acest moment avem 297 de voturi. Proiectul nostru îl găsiţi la secţiunea „Infrastructură”. Votul necesită crearea unui cont pe site.

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*