Tâlharie la drumu mare! Ce a pățit un taximetrist din Băile Herculane?


Doi bărbați de 30 și 31 de ani din Topleț sunt anchetați de procurori și polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. „Cei doi tineri sunt bănuiți că în cursul nopții precedente, în jurul orei 02.30, s-ar fi deplasat cu un taximetru din comuna Mehadia până în comuna Topleț, spunându-i taximetristului să oprească mașina pe o stradă lăturalnică, într-un loc întunecos, moment în care cel de 30 de ani l-ar fi lovit pe acesta cu pumnul în zona feței și ar fi încercat să îi sustragă telefonul mobil, cerându-i să îi dea bunurile pe care le avea la el.După comiterea faptei, cei doi bărbați au fugit de la fața locului, fiind identificați în scurt timp de polițiști și conduși la sediul poliției pentru cercetări și luarea măsurilor legale”, au transmis polițiștii cărășeni.
Taximetristul, un bărbat de 40 de ani, din Băile Herculane, ar fi reușit să scape și să apeleze serviciul 112.Bărbatului de 40 de ani i-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul Serviciului de Ambulanță, fără a fi transportat la spital.
Față de bărbatul de 30 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar față de cel de 31 de ani, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *