Tentativă de sinucidere la Reșița! Un bărbat amenința că se aruncă de pe acoperișul spitalului [UPDATE]


Echipaje ale poliției, pompierilor și jandarmeriei au fost astăzi alertate după ce un bărbat din Reșița s-a urcat pe acoperișul Staționarului II al Spitalului Județean de Urgență din Reșița și amenința că se aruncă în gol.
Pe surse am aflat că bărbatul ar fi ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Reșița, în jurul ore 8.00, cu poliția, în urma unui scandal în familie, deoarece era recalcitrant și sub influența băuturilor alcoolice acesta a fost trimis la secția de psihiatrie a spitalului la Staționarul II. La un moment dat acesta a cerut să fie lăsat la toaletă, moment în care a ieșit pe fereastră și a început să arunce cu țiglă și bucăți de metal.
Toată tevatrura s-a terminat în jurul ore 9.30 când bărbatul a fost convins de un membru al familiei să se de-a jos de pe acoperișul spitalului.
[UPDATE]

Conform oamenilor legii: „Din primele cercetări s-a stabilit faptul că în cursul nopții, acesta, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu, agresându-și soția la domiciliul acesteia. Tot în cursul nopții suspectul ar fi distrus 4 pneuri de la un autoturism parcat pe o stradă din municipiu. Intervenind la cele două sesizări, politiștii Biroului de Ordine Publică Reșița au întocmit pe numele acestuia dosar penal pentru nerespectarea ordinului de protecție, lovire și alte violențe și distrugere și au luat măsura conducerii bărbatului la Secția de Psihiatrie a Spitalului Reșița, acesta fiind recalcitrant” se arată în comunicatul de presă transmis de IPJ Caraș-Severin.
Bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *