Cele mai în vogă terase ale Parisului [GALERIE FOTO]

Extinderea epidemiei de coronavirus, a condus la decizia autorităţilor de a suspenda cursurile în sistemul preuniversitar, universităţile au suspendat cursurile, iar tot mai multe companii le permit angajaţilor să lucreze de acasă, acolo unde este posibil.

În acest context, vă propunem un tur virtual pe care oricine îl poate face, fără să se expună riscului.

Soarele în Paris trebuie musai să se asorteze cu o terasă chic-cool, unde să poţi savura o cafea, un cocktail sau un prânz delicios.

Iată o selecţie a celor mai în vogă terase din capitala Franţei, realizată de Vogue Paris cu ceva timp în urmă:

Cafe de Flore

Cea mai recentă clasică a Parisului. Ideală dimineaţa, când bulevardul Sain German abia se trezeşte şi te poţi bucura de atâta spaţiu. Un espresso şi un ziar sunt tot ce ai nevoie pentru a intra în atmosfera magică a Parisului.

Capucine

Un bistro şarmant în arondismentul 11. Cunoscută înainte drept Caffe dei Ciopi, Capucine serveşte astăzi o fabuloasă mâncare italiană cu semnătura chefului Stefania Melis: chiftele în sos proaspăt de roşii şi parmezan, lasagna, ravioli, panini, sparide, carpaccio de vită, vinete la grătar, burrata, salată de vară cu pere, brânză de capră, nuci şi roşii cherry. Şi faimosul cappuccino.

Restaurant Palais Royal

Cu un interior semnat de Christophe Toellemer, cu o bucătărie autentică franceză sub atenta supraveghere a chefului grec Philip Chronopoulos, cu o terasă care poate găzdui 50 de persoane, situată în inima Parisului, Palais Royal, redeschis anul trecut, este mai fermecător ca niciodată. Asta dacă mai aveai nevoie de încă un motiv ca să te îndrăgosteşti de Paris.

Le Pavillon Puebla

Situat în parcul Les Buttes Chaumont, trioul din spatele Le Perchoir, Le Perchoir Marais şi La Passerelle a deschis un nou spaţiu, Le Pavillon Puebla, cu acelaşi vibe cool chic, unde poţi servi cocktailuri şi mâncare italiană într-o atmosferă prietenoasă.

Brasserie Auteuil

Cu accente vintage marca Laura Gonzales şi meniu italian, braseria aduce un farmec aparte zonei, într-o fostă gară. Terasa şi rooftopul, scăldate în soare, înconjurate de portocali, viţă de vie şi plante aromatice sunt irezistibile.

Du Pain et des Idees

Cu mese şi bănci din lemn, brutăria de pe Rue Marseille îşi aşteaptă vizitatorii de dimineaţa şi până seara cu pâine cu crustă, croissante sau brioşe.

Playtime

Restaurant, terasă, bar şi piscină, toate cu vedere asupra Sennei. Atmosfera este de petrecere, ideală pentru nopţi autentice pariziene.

Le Postiche

Aproape de strada Montorgueuil, ascunde una dintre cele mai frumoase terase din Paris, cu un bistro şi un wine bar cu aspect rustic chic. În meniu găseşti platouri şi vinuri fabuloase.

Chez Lena et Mimile

La măsuţe mici, cu feţe albe, poţi savura o bucătărie simplă şi fresh ce poartă semnătura patiserului Pierre Herme.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *