Tinerii rosso-neri au înfruntat amical Voința Lupac. Experiența a avut câștig de cauză în fața tinereții

Cei mai tineri jucători aflați în vederile antrenorului Leo Doană au dat ieri un examen amical contra Voinței Lupac, campioana de toamnă a Ligii a IV-a Caraș-Severin. Experiența a avut de această dată câștig de cauză în fața tinereții, Lupacul reușind să se impună cu 3-1.
Partida dintre garnitura tânără a CSM-ului și experimentata formație din Lupac a fost un meci animat și relativ echilibrat, cu momente bune de ambele părți, faze frumoase și patru goluri – toate, marcate în repriza secundă. Scorul a fost deschis de rosso-neri, prin Cătălin Bagherea, care a profitat de o bâlbă a defensivei Lupacului. Bucuria gazdelor n-a durat însă decât câteva minute, pentru că riposta Voinței a venit prompt: până la final, elevii lui Boșko Vișatovici au marcat de trei ori, prin Vichente Marcu și Cristi Popa – ultimul, autor al unei duble.
Următorul meci amical al echipei CSM Școlar Reșița va aduce în Valea Domanului formația de Liga a II-a ASU Poli Timișoara. Partida cu timișorenii se va disputa începând cu ora 12.00, pe terenul sintetic.

Post Author: Valerius Hora

Valerius Hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *